Masaža


Tretman leđa podrzumeva masažu leđa, ramena i vrata, koja poboljšava cirkulaciju, smanjuje grčeve i napetost u leđima i vratu i skoro u potpunosti eliminiše bol.
Sedeći način života, nepravilno držanje i izostanak fizičke aktivnosti dovode do napetosti i bolova u leđima.

Parcijalna masaža leđa olakšava bolove u tom predelu i olakšava bolove u krstima oslobađaju napetost u ramenima ili pod lopaticama. Masaža leđa takođe pomaže kod rešavanja bolova u mišićima, kad osoba koje pate od išijasa (ishialgije) ili neke druge hronične tegobe. Takođe pomaže osobama sa glavoboljama, migrenama i sl.

Glavni cilj anticelulit masaže je rastresanje kože i potkožnog tkiva, te pojačavanje cirkulacije u njima i zagrevanje. Osim toga, postiže se i određena doza relaksacije, ali to nije primarni cilj ove masaže.Masaža onih regija na telu na kojima se, po pravilu, javlja celulit. Uključuje se u sve anticelulitne tretmane i/ili može biti posebna, u posttretman nakon anticelulitnog programa. Poboljšava protok limfe i oslobadja potkožno tkivo nepotrebnog detritusa.

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.

Poremećaji kao sto su nesanica, napetost, glavobolje i ostala stanja izazvana stresom, reaguju na isceliteljsku moć dodira koji umiruje i ublažava tegobe.

Efekti masaže na nerve mogu biti i stimulativni, dovodeći do povećanja aktivnosti mišića, krvnih sudova i žlezda. Skeletni sistem masažom jača. Limfni sistem biva podstaknut i protok limfe kroz sistem ubrzan.

Web design: Astra dizajn